(Kun luet tätä korosta aina seuraavia sanoja: Hebe, Vakke, bileet.)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

– Hebellä on bileet Vakkella!

– Bileet on viikonloppuna Vakkella!

– Ooks sut kutsuttu Heben bileisiin?

– Sinne kutsutaan VAIN parhaimmisto.

 

Eli varmaan kaikki haluavat nyt Heben bileisiin? Ensin pitää kuitenkin tutustua tähän yli-ihmiseen, Hebeen. Hän ei ole mikään tavallinen tyyppi vaan hän kuuluu niihin, jonka kaikki haluavat tuntea. Hebellä on aina niitä, jotka tekevät mitä vain päästäkseen tämän mahtaviin bileisiin, vaikka Hebe kohtelisikin heitä huonosti. Hebe harvoin vaivautuu opettelemaan ”mitättömien” ihmisten nimiä tai kuuntelemaan roskapuheita. Siitä huolimatta ihmiset janoavat päästä Heben seuraan, sillä se joka pääsee Heben suosioon, on ehdottomasti kuumimmassa ja samalla viileimmässä porukassa.

 

Heben bileet pidetään aina Vakkella, sillä Vakke on tunnetusti paras bilemesta sellaisille koville tyypeille kuin Hebe. Vakkella onkin melkoinen juhlinta menossa, kun kaikki kuuntelevat transsiin vaivuttavaa musiikkia, polttavat pilveä, rakastelevat ja ovat muutenkin sienessä.

 

On monta eri tapaa saada kutsu Heben bileisiin, joista ykköstapa on ehdottomasti ykkönen, kakkostapa kakkonen jne:

 

1a. Hebe tulee luoksesi, muistaa nimesi ja kutsuu sinut Heben bileisiin.

1b. Hebe soittaa sinulle henkilökohtaisesti (tätä tapahtuu vain harvoille ja valituille).

2.   Sama kuin 1a ja 1b, mutta kutsumisen hoitaa Heben apuri, joka on pysyvästi vammautunut liiallisesta transsista Heben seurassa.

3.   Heben apuri laittaa sinulle viestiä (sillä itse Hebe ei harrasta viestejä).

4.   Hebe kutsuu sinut bileisiin ohimennen ja muistaa nimesi väärin.

5.   Heben apuri kutsuu sinut ohimennen Heben pyynnöstä ja muistaa sekä nimesi, että bileajan väärin.

6.   Pääset tulemaan bileisiin jonkun Heben henkilökohtaisesti kutsuman ihmisen mukana (muut eivät saa ottaa mukaan avecia).

7.   Sinua ei kutsuta bileisiin, mutta yrität tulla bileisiin väkisin, jolloin saat niskaasi ikuisen halveksunnan Hebeltä (eli parempi kuin että jättäisit kokonaan yrittämättä).

 

Jääkää siis odottamaan Heben bileitä Vakkella, sillä  Hebe on minun uusi gangsta-nimi.