Elmo on punainen ja nestemmäinen otus, jonka sukulaissieluja voi ostaa Kauppahallista lihatiskiltä. Elmo eli (kukaan ei tiedä, kuinka kauan) pakastettuna purkissa, kunnes minä otin sen lemmikikseni. Sulatin sen ja tutustutin hänet kavereihini. Jotkut pitivät Elmosta ja jotkut eivät, mutta hän silti jäi meidän mieleen, sydämeen hyvänä ystävänä, ja joillakin on vieläkin Elmontahroja esimerkiksi vaatteissa tai pöydän reunassa.

Jos joku ei vielä tiedä, niin Elmo on poro. Se ei ole kuitenkaan mikään tavallinen poro. Se on elämäni tärkein poro ja toisaalta myös ainut. Sen merkitystä ei voi vähätellä, sillä ilman Elmoa emme olisi porkalla saatu ikinä valmiiksi musiikkivideotamme, joka muuten sai hyvät arvostelut.

Enää Elmo ei ole keskuudessamme. Jouduin kaatamaan sen lavuaarista alas viemäreihin, koska oli tullut Elmon aika lähteä tästä maailmasta ja päästä porojen taivaaseen. Otin kylläkin kuvia Elmon lähdöstä ja Elmon elämänvaiheita voi seurata seuraavalla mmusiikkivdeolla: http://www.youtube.com/watch?v=W7HXLnzV6Jk.

Video ei ole pelkkää Elmoa vaan siitä kannattaa nauttia muutenkin. Elmon muistolle <3